петък, 12 декември 2008 г.

Тук също пише за СРЕЩА НА БЛОГЕРИТЕ

Русе (082) 580199

Горе долу преди 1 година се проведе първата среща на блогърите в България, малко след това се проведе и първата ни конференция, която по-скоро беше блогкамп.

Ето, че дойде време и за третата такава, която ще е малко по-сериозна и като огранизация и като програма и като местоположение.

Кога: 17-19 април 2009 година

Къде: В центъра на България - Велико Търново (близо е почти до всеки град, а блогъри има не само в София)

Как да участвате:

1. Ако искате да предложите лекция - с голямо удоволствие ще я приемем - ето как да го направите. Лекцията може да е демонстрация, работилница, разходка в парка с говорене , видео-занятие или всякаква друга форма, която вашето въображение може да реши. За да стане качествено събитие, имаме нужда от качествени лекции, а и сме се погрижили за лекторите си…

2. Ако искате да станете спонсор - без да давате и една стотинка, можете да видите, какво предлагаме за нашите медийни партньори.

3. Ако искате да участвате, като зрител или като участник от другата страна на лекторската маса, вижте как можете се регистрирате., ако се регистрирате до 30.12.2008 получавате и подарък.

4. Ако искате да бъдете един от спонсорите на този поток, можете да видите какво ще се случи и как точно да ни спонсорирате от тук.

Ще се радвам, да се видим във Велико Търново. Разпостранете новината, ако желаете.

Малко история

Ето заявилите участие на първата среща - според нея :)

Няма коментари: